با اراده زياد و گرفتن رژيم و انجام ورزش شروع مي کنيد تا اين چند کيلو وزن اضافه را کم کنيد.


در هفته هاي اول همه چيز به خوبي پيش مي رود و بابت اين موفقيت خوشحال هستيد اما بعد از مدتي وقتي خودتان را وزن مي کنيد، متوجه مي شويد که وزن تان ثابت مانده است! و دچار توقف کاهش وزن شده ايد!


تغذيه غير اصولي


طي هفته‌هاي اول کاهش وزن، سرعت کم شدن وزن به طور معمول زياد است. در اين زمان انرژي تان از ذخاير انباشته شده در بدن تامين مي شود اما احتمالا با رژيم اشتباه و کاهش بسيار در مصرف مواد غذايي، متابوليسم بدن تان کم مي شود و در اين حالت در برابر کاهش وزن مقاومت مي کند.


دقت کنيد در کاهش وزن، اصل قضيه کاهش کالري دريافتي نيست بلکه نوع مواد غذايي و زمان مصرف آن، اهميت بيشتري دارد. پس بهتر است رژيم غذايي خود را به دست متخصص بسپاريد تا برايتان تنظيم کند و خودتان کاري نکنيد تا دچار اشتباهاتي مانند نخوردن صبحانه براي کاهش وزن بيشتر نشويد.


ورزش غير اصولي


اگر مرحله قبل را رعايت کنيد ولي از ميزان شدت تمرين غافل شويد، بازهم روند توقف کاهش وزن گريبان گيرتان مي‌شود. به عنوان مثال شما روزانه 30 دقيقه پياده روي مي کنيد، طبق تحقيقات بعد از چهار هفته بدن به اين ميزان سازگار مي شود پس شما بايد شدت تمرين را دايم تغيير دهيد که مي توانيد از تمرينات اينتروال استفاده کنيد (در مطالب قبلي توضيح داده شد) و حتما تمرينات قدرتي را در برنامه تمريني بگذاريد چراکه ورزش هاي قدرتي، توده عضلاني بدن را افزايش مي دهد و بدن را وادار مي کند که چربي بيشتري بسوزاند، علت آن هم اين است که بافت عضله، انرژي بيشتري نسبت به بافت چربي مي سوزاند.


خواب را ناديده گرفته ايد


نداشتن خواب کافي، متابوليسم شما را کند مي کند و هورمون لپتين و گرلين را تحت تأثير قرار مي دهد. لپتين به مغز دستور مي دهد، خوردن را متوقف کند در حالي که گرلين عامل تحريک حس گرسنگي است. تحقيقات نشان مي دهد خواب ناکافي با سطح پايين لپتين و سطح بالاي گرلين و در نتيجه افزايش يافتن وزن مرتبط است.


از مشکلات هورموني بي خبريد


مشکلات هورموني مانند کم کاري تيروئيد، سندروم تخمدان پلي کيستيک و مقاومت به انسولين مي تواند، باعث افزايش وزن و مقاومت بدن در برابر کاهش وزن شود. با پزشک صحبت کنيد و آزمايش هاي لازم را انجام دهيد، اگر يکي از اين مشکلات را داشتيد، رژيم غذايي تحت نظر متخصص مي تواند به شما کمک کند.


بدني پر از استرس


مطالعات نشان مي دهد، ني که دچار استرس طولاني مدت هستند، سالانه چيزي حدود 6 کيلوگرم چاق تر مي شوند. استرس باعث مي شود سطح هورمون کورتيزول در بدن افزايش يابد. اين هورمون سطح هورمون سروتونين در بدن را کاهش مي دهد و ميل شما را به شيريني بيشتر مي کند.


پروتئين برايتان بي اهميت است


مصرف پروتئين به دليل دير هضم بودن مي تواند باعث جلوگيري از گرسنگي شود و ميل به خوردن غذا را کم کند. معمولا توصيه مي شود در وعده صبحانه حتما مواد غذايي حاوي پروتئين ميل کنيد تا گرسنگي ديرتر سراغ شما بيايد، جالب است بدانيد مواد غذايي حاوي پروتئين، هورمون گرلين را که از معده ترشح و موجب تحريک اشتها مي شود، سرکوب مي کند. در واقع غذاهاي پر چرب سطح گرلين را افزايش مي دهد اما پروتئين باعث کاهش آن مي شود.


بعد از ورزش، بدن غذا نياز دارد


حتما شما هم شنيده ايد کساني که مي خواهند لاغر شوند، بعد از تمرين هيچ غذايي غير از آب مصرف نکنند! اين کار باعث مي شود ريکاوري بدن مختل شود.


بعد از ورزش که ذخاير کربوهيدرات تقريبا تمام شده است، ماکروفاژ هاي بدن نياز به انرژي دارند که مواد مصرفي آن ها فقط قند است و تنها ماده اي که به سرعت به قند تبديل مي شود اسيدآمينه ها يا همان عضلات بدن هستند و اين گونه بافت عضلات بدن از بين مي رود، پس بهتر است بعد از تمرين مقدار مواد غذايي حاوي پروتئين مانند يک ليوان شير کم چرب يا يک موز کوچک مصرف کنيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Phythoniha انجمن شعر و ادب میخانه ستاره سهیل China LED Global Bulbs انتخاب های زندگی در شیدایی ابادان سيتي صدای نور فروشگاه اینترنتی بانه ارزان فروشگاه گلد داک بهترین دیدار